Expertise

Een doelgerichte visuele communicatie werkt als een verkeersbord, een eyecatcher die onmiddellijk de exacte boodschap weergeeft.
Het resultaat van goede communicatie is veel meer dan een mooi design. Communicatie beïnvloedt het beslis- en koopgedrag van je klant.

Strategisch meedenken

We voeren niet zomaar een gegeven opdracht uit, we denken met je mee. We stellen vragen, we brengen alternatieve ideeën, we bekijken het soms vanuit een ander perspectief.

Creatief sterk

Het creatieve proces gebeurt volledig in huis. We starten van een wit blad of bouwen verder op een reeds bestaande identiteit.

Fotografie en beeldbewerking

Fotografie en beeldbewerking gebeuren intern. Daardoor vormen beeld en ontwerp steeds een harmonieus geheel en kunnen projecten sneller worden afgewerkt.

Technische know-how

Even belangrijk als de creatieve opbouw, is de technische opbouw. Offset, flexo, masterflex, koperdiepdruk,… hun mogelijkheden en beperkingen, maken deel uit van onze expertise. Samen met de print file kunnen we een GMG proef leveren, conform de internationale standaard.


Anders dan anderen

Enkel actief in de voedingssector

Devlieghere Food Communication is een communicatiebureau uitsluitend actief in de voedingssector. We kennen de gevoeligheden in de sector als geen ander, zowel in België als op de internationale markt.

25 jaar ervaring

Onze aanpak, technische kennis en creatief meedenken resulteert in doeltreffende communicatie. Hiervoor kunnen we rekenen op ruim 25 jaar ervaring.

Horizontale structuur

Direct contact tussen klant en medewerker zorgt voor een snelle en efficiënte communicatie. Geen lange verhalen, maar actie is ons motto.

Klanten

Onze klanten zijn zowel KMO’s, als grotere internationale voedingsbedrijven. Ze hebben één ding gemeen, het zijn gepassioneerde ondernemers, steeds to the point.


Totaalcommunicatie

Zowel offline als online, van corporate identity over verpakkingen, brochures, advertenties, direct mail, electronische mail, webdesign… tot volledige campagnes.

No Awards

We steken geen energie in het verzamelen van awards. Ons werk moet zich bewijzen in de markt zelf. Tevreden klanten zijn de beste awards.

Sluitende prijs

Vooropgestelde prijzen, zonder verrassingen achteraf.

Snel

Door onze directe aanpak en onze ervaring kunnen we zeer snel inspelen op jouw wensen en de realisatie van jouw project.